Saturday, June 16, 2012

Twin Teddies dan Azzahra Homestay


Twin Teddies with Miss Ajlaa
Location: Az-zahra Homestay, Selama Perak 

----------------------






lokasi: No 80, Taman Nesa, 34100 Selama, Perak

Kelengkapan:
Parking berbumbung boleh memuatkan 3 buah kereta
3 bilik dengan katil Queen Size, bantal dan tilam tambahan disediakan
3 bilik air
3 pendingin hawa
Ruang makan dilengkapi meja makan dan peti sejuk
Ruang tamu dilengkapi sofa, TV dan kipas.

kelengkapan lain
seterika, papan seterika, pinggan mangkuk, periuk nasi


Harga: RM 160 semalam, RM 300 untuk 2 malam

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi En Fakharuzi Hj Isa -019-5584558

(^_^)
---------------------------



5 comments:

Umm N said...

SALAM PERKENALAN..

Kenal blog ni thru knitting club..cantik2 crafts yang Amani buat..looked so immaculate and professional.

Akak minat jugak crochet tapi selalu tu buat doilies and the like tak pernah buat bag dan macam2 benda macam Amani buat ni..kalau knitting tu adalah buat macam2 jugak..

Alhamdulillah, Amani ada share pattern jugak. Terima kasih semoga diberkati Allah..suka tengok blog Amani.

amani said...

w'salam, terima kasih atas pujian:-)

knitting club yang namanya apa ya? (nak juga join..hehe) terima kasih singgah blog saya. salam perkenalan juga(^_^)

selamat mengait dan moga diberkati Allah juga

Umm N said...

Amani, group kat FB - Malaysia Knitting Club tapi nama akak lain kat situ :))

Umm N said...

Amani, Malaysia Knitting Club kat FB tapi akak pakai username lain kat sana. Joinlah!

amani said...

owh ye ke..ok insyaAllah nanti saya join ye..thanks akak..jemput dtg lagi ya..:-)

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...