Thursday, October 18, 2012

BLOG GIVEAWAY~!!

-STICKY POST-
scroll down for new post

Hello everyone~
Memandangkan entry sebelum ni intro nya agak panjang lebar, jadi saya pun buat entry khas untuk giveaway. Jemput join ramai-ramai ya.
(kalau komen di entry sebelum ini pun akan diterima juga)

-Giveaway dari Crochet.is.Fun-  


Hadiah giveaway berupa:
  1. 1 set 12 pcs bamboo hooks
  2. 1 set 6 pcs aluminium crochet hook
  3. 1 pc purple crochet hook case
  4. 20 pcs stitch markers
  5. 2 pcs plastic bag handle


Syarat penyertaan?
  1. Terbuka untuk mereka yang menetap di Malaysia sahaja.
  2. Hanya satu penyertaan akan diterima, jika saudara/saudari menghantar 2 atau lebih penyertaan, saya akan pilih penyertaan terakhir sebagai jawapan muktamad~

Cara-cara?
  1. Sila follow blog Crochet.is.Fun atau share entry ini di dalam facebook. Nak buat dua-dua pun boleh:-) 
  2. Kalau saudara/saudari ada blog, sudilah kiranya sebar-sebarkan giveaway ini dengan membuat satu entry yang disertakan bersama gambar di atas. (terima kasih ya!)
  3. Tak ada facebook atau blog? Jangan risau, sila abaikan step 1 dan 2
  4. Sila komen entry ini dengan format berikut: (dalam BM boleh, dalam BI pun boleh) 
  • nama: 
  • email: 
  • Sila sambung ayat dibawah: (pilih satu sahaja ya)
    • I love Crochet.is.Fun because/ Saya suka Crochet.is.Fun kerana............  (tidak melebihi 25 patah perkataan)
    • I would suggest Amani  to/ Saya ingin cadangkan supaya Amani.............. (tidak melebihi 25 patah perkataan)
  • Blog url: (kalau ada)
......................................

Giveaway ini akan berakhir pada 27/10/2012. Pemenang akan dipilih berdasarkan sambungan ayat yang  ditulis di ruang komen  (^_^)

Be creative and all the best!! 

42 comments:

Cherrylicious Baby Stuff said...

erk...syoknya...nak join lah contest giveaway nie...nanti kita buat entry ya...hehehehe

Cherrylicious Baby Stuff said...

Nama : Rabiatul Adawiyah Duncan
email : kumang2711@gmail.com

Saya ingin cadangkan supaya Amani follow blog saya...kui kui kui...n buat lagi byk giveaway.. wink2

Blog : http://cherrylicious-baby.blogspot.com/

amani said...

hahaha comel je..(^_^)
thanks for joining:-)
all the best ya~

hafza said...

hafza - shaza.zain(at)gmail(dot)com
I love Crochet.is.Fun because it's a one stop center to get all crochet accessories...
I'm a follower:)
http://hooknneedlecreations.blogspot.com

amani said...

thanks kak hafza:-)

salam ramadhan~

marinahunny said...

Assalamualaikum amani,

akak join ye :-

http://marinashoppe.blogspot.com/2012/08/giveaway-crochet-is-fun.html

betul ke enytry akak buat atau kena buat 'saya suka crochet is fun keranaa... '

kalu xbetul akak buat lain

amani said...

waalaikummussalam..

buat macam tu pun boleh juga:-)
tq ya for joining~

selamat berpuasa buat akak dan famili(^_^)

Anonymous said...

Nama: Chua Khar Lik
Email: kharlikchua@yahoo.com
I would suggest amani to do more giveaway activity
And provide us more and more information about crochet

The CoLoR of YarNs said...

Name : Nor Asmalina
Email : asmalina_omar@yahoo.com
I would suggest Amani to design or create more crochet pattern since its hard to find our local designer in this crafty world :)).

Blog : http://asmalina-omar.blogspot.com/

Izyan Nadiah said...

nama: Izyan Nadiah
email: izyanadiah@yahoo.com
Saya ingin cadangkan supaya Amani membuat blog banner yang cute :)
Blog url:http://izyanadiah.blogspot.com/

~PENCHENTA~ said...

nama: Ummi Waleed
email: ummi.waleed@yahoo.com

I love Crochet.is.Fun because this page is really inspiring! Frankly speaking, this is one of the first crocheting blog I read when I started to learn crochet. And amazingly, it was hard for me to shut this window if I dropped on this site. Did you installed magnet or something dear? Hehe. And your tutorials are awesome too!

Ohh, they are too long. Huks.

Blog url: crochet-ing.blogspot.com, ummi-waleed.blogspot.com

Anonymous said...

nama:Husna Azral
email:alhusna94@gmail.com


Saya suka crochet.is.fun kerana pattern2 yang dibuat oleh kak amani sangat cantik dan kreatif. Saya yakin sesiapa yang membaca blog kak amani akan tertawan hati dan teruja melihat hasil2 crochet akak.Sebelum ini saya rajin juga membuka blog2 crochet yang lain tetapi bagi saya biasa-biasa sahaja dan sekarang blog crochet.is.fun telah menjadi rujukan dan tatapan saya setiap hari.Saya tidak pernah melihat orang melayu yang membuat teddy bear crochet besar yang sangat kemas dan cantik seperti kak amani dan sejak membuka dan menjadi followers akak saya telah menanam cita-cita untuk membuat crochet yang menakjubkan seperti akak.Doakan saya!

alamak!sye pye paling bejela la kak amani bserta bakunye aytku..huhu..terimalaaa...(^^)

blog url:sayasukacraft.blogspot.com

Lena said...

Hi there. Love to be friends. I made a about your Giveaway in my blog. (Come visit me back ya !) So great to hear about ur GA. Here's my entry:

Name : Lena Chiok Kum Foong
e-mail : lenafoong@hotmail.com

I love Crochet.is.Fun because your blog not only features great ideas and patterns, you also offer attractive materials for crochet lovers. Amazing talent with 2 thumbs up !
Blog URL : http://joyforcraft.blogspot.com

HANIS AFIQ said...

nama: HANIS NABIHAH BINTI HILMI
emaiL: nabihah27@gmail.com

Saya suka Crochet.is.Fun kerana banyak ilmu dan tutorial yang di letakkan dalam blog ini dan membuatkan saya semakin berkobar2 untuk menguasai seni crochet ini.

link blog:http://haniscintakasihsayang.blogspot.com/2012/08/jom-join-gigiveaway.html

me is aku said...

nama : Fatin Anati
email : fatin_anati@yahoo.com

I love Crochet.is.Fun because they provide us with beautiful hand-made bag with suitable price. No doubt. this is the best selling hand-made bag with cheaper price and unique design. and I would like to suggest Amani to do more tutorial please.. :)

link blog : safatien.blogspot.com

Izan@is said...

Salam Amani..
nak join giveaway amani ni..

nama: Nurizan Ahmad
email: nurizanahmad@yahoo.com

I love Crochet.is.Fun kerana it's really fun, sumber inspirasi, sumber ilhamku, perfect package for crafting and crocheting, easy to remember the name "Crochet.is.Fun" and i really love it so much..Crochet.is.Fun,nothing's here but crochet! i learn much from it ;D

http://prettyiz.blogspot.com

i done follow ur blog..berbesar hati kiranya amani sudi follow back

Thanks amani :D

i love Crochet.is.Fun

RiEsA said...

nama: Izwani Elissa
email: riesa8586@gmail.com

Saya suka Crochet.is.Fun kerana banyak membantu saya dalam mendalami ilmu mengait.Dari aspek tutorial sehingga ke jualan hasil tangan Amani cukup memuaskan hati saya dan membuatkan saya lebih setia dalam dunia crochet!


Blog url: http://akudancrochet.blogspot.com/

Sudah follow blog Amani..^^,

Mrs Juan said...

Amani, am officially done joining this contest..please refer to your previous entry :))

Insyaa Allah dah cukup syarat tu, kat FB pun ada :P

Claire said...

Nama: Mandy Clarie Patrick
Emel: delazaria_93@yahoo.com

I love Crochet.is.Fun because it is a one stop blog for crochet and a lovely place to meet people with the same passion as me.

blog url:
http://eclairiete-claire.blogspot.com/2012/09/its-giveaway-lets-join-it-together.html

fiszah_pjo said...

amani..akak join!

http://fiszahcrochet.blogspot.com/2012/09/giveway-dari-crochet-is-fun.html

nama: norhafiszah johari
email: norhafiszah@gmail.com

Saya suka Crochet.is.Fun kerana. hasil crochet amani yang kemas, kombinasi warna yang menarik dan gambar yang jelas seringkali menjadi inspirasi pendorong untuk meghasilkan produk seni yang lebih bermutu

Yaati Nor said...

nama: Yaati Binti Nor
email:yaatinor@gmail.com

Saya suka Crochet.is.Fun kerana amani sangat kreatif dan amani bermurah hati share pattern kat blog ni. dan saya juga mencadangkan supaya amani jual jarum crochet secara loose supaya pengait2 yang baru belajar macam saya nie blh beli jarum tu satu -satu

Blog url: http://yaati83.blogspot.com/2012/09/giveaway-dari-crochetisfun.html

Anonymous said...

nama:Nor'Afifah
email:afifahayop@yahoo.com

Saya ingin cadangkan supaya Amani berkongsi tutorial untuk para beginner supaya lebih komited dan mahir dalam pembikinan crochet ini..

Anonymous said...

nama:Nor'Afifah
email:afifahayop@yahoo.com

Saya ingin cadangkan supaya Amani berkongsi tutorial untuk para beginner supaya lebih komited dan mahir dalam pembikinan crochet ini..

coffee said...

Nama : Liu Wan Ping
Email: rachel_ping17@yahoo.com

I love crocher.is.fun because it inspires me in my crafts projects, in terms of colours and ideas.

Blog url: coffee-yarns.blogspot.com

Anonymous said...

nama : Jamilah Bt Ahmad
emel : mla_sapphire@yahoo.com

Saya suka Crochet.is.Fun kerana barang-barang (produk) yang dipaparkan comel2 belaka. produk yang dibuat oleh amani sgt kreatif.sy sgt suka dengan teddy bear besar yang cik amani buat. sy berharap saya dapat belajar cara bagaimana untuk men'crochet'...entry cik amani telah lama saya follow...sy pasti sesiapa yang melihat patern cik amani pasti akan tertarik....dan juga banyak tutorial yg menarik di dalam...i love crochet is fun very much...last but not least sy berharap cik amani akan memilih sy sbg list yg mendapat giveaway..hehe <3

Ummi Aina said...

Name : Rosilawaty Aris
E mail : rosilawaty@live.com

I love Crochet.Is.Fun because you inspire me and
proove that crochet is not only an activity for
old granny anymore. Everybody can crochet and have fun.
I love crochet and I love your tallent. Keep it up Amani.

Blog URL : http://rosilawaty.blogspot.com

Nazlin said...

nama: Nor Haslinda Zakaria
email: norhaslinda23@gmail.com
Saya suka Crochet.is.Fun kerana mewarnai hari-hari saya supaya menjadi lebih kreatif dan rujukan idea crochet yang comel-comel. keep it up Amani.
Blog url: http://linstitch.blogspot.com/

ecah said...

step 1: done

http://www.facebook.com/aisyah.satitan?ref=tn_tnmn

Saya suke Crochet.is.Fun sbb blog awk la yg sy jmpe ade pattern tuk kait kopiah dlm bhs mly =)..TQ!

nama: siti 'aisyah satitan
emel: ain_3006@yahoo.com

ecah said...

step 1: done

http://www.facebook.com/aisyah.satitan?ref=tn_tnmn

Saya suke Crochet.is.Fun sbb blog awk la yg sy jmpe ade pattern tuk kait kopiah dlm bhs mly =)..TQ!

nama: siti 'aisyah satitan
emel: ain_3006@yahoo.com

Rose Garden Craft said...

NAMA: ANNA FITRYANA DJUBAIR

email: garden.rose94@yahoo.com

Saya suka Crochet.is.Fun kerana ia banyak memberi ispirasi dalam menghasilkan seni crochet yang comel dan kreatif.

Saya ingin cadangkan supaya Amani menyediakan lebih banyak tutorial serta menjual pattern2 crochet agar dapat membantu crocheter di Malaysia.

Blog url: http://rosegardencraft.blogspot.com/

nieyta said...

saya suka crochet.is.fun kerana amani mempunyai banyak pattern2 yang cute2 n senang dibuat. Tuan punya blog ni pon senang berkongsi pattern n menjadi tempat rujukan saya bile sy dah xade idea nk buat pattern...saya harap blog crochet.is.fun akan memperbanyakkan lg pattern2 untuk tatapan peminat2 sejati crochet..tq..

Anonymous said...



saya suka crochet.is.fun kerana amani mempunyai banyak pattern2 yang cute2 n senang dibuat. Tuan punya blog ni pon senang berkongsi pattern n menjadi tempat rujukan saya bile sy dah xade idea nk buat pattern...saya harap blog crochet.is.fun akan memperbanyakkan lg pattern2 untuk tatapan peminat2 sejati crochet..tq..

nama: zunita@zainieyta

email: zunita@zairul@yahoo.com

azlin81 said...

Nama: Noorazlin Mohd Kassim
Email: alin_nil@yahoo.com

Saya ingin cadangkan supaya Amani teruskan hobi mengait ni walaupun setelah menjadi seorang doktor yang berjaya.. You're amazing.. Banyak memberi inspirasi kepada ramai wanita-wanita di luar sana. Kalau dulu seni mengait ini dipelopori oleh surirumah dan makcik-makcik, namun suntikan yang diberikan oleh amani menjadikan mengait ini satu hobi baru kepada generasi muda... Chaiyo... Teruskan mengait..

Blog url: http://lynncrochet.blogspot.com/

Anonymous said...

Nama : nani amani
Email : mnani77@yahoo.com.my

Sy ingin cadangkn supaya amani boleh memberi tunjuk ajar cara2 mengait terutama utk menarik minat anak2 muda..sb seni kait ini x ramai anak2 muda yg tahu jd klau ada yg mulakn atau mengajar...mgkn akan lebih ramai yg berminat jd lg meriah la dunia crochet di malaysia ni

Anonymous said...

Nama : nani amani
Email : mnani77@yahoo.com.my

Sy ingin cadangkn supaya amani boleh memberi tunjuk ajar cara2 mengait terutama utk menarik minat anak2 muda..sb seni kait ini x ramai anak2 muda yg tahu jd klau ada yg mulakn atau mengajar...mgkn akan lebih ramai yg berminat jd lg meriah la dunia crochet di malaysia ni

My NaMe is yNa said...

Nama: Salfarina Bte Mohd Saari
Email: arnabbunny@gmail.com

Saya suka Crochet.is.Fun kerana hasil kerja tangan crochet.is.fun sangat kreatif dan kiut miut. saya sentiasa menjadikan crochet.is.fun sebagai rujukan dan juga tatapan saya setiap hari sebelum memulakan projek mengait...

My NaMe is yNa said...

Nama : Salfarina Bte Mohd Saari
Email : arnabbunny@gmail.com

Saya suka Crochet.is.Fun kerana hasil crochet amani sangat comel, cantek dan kreatif. Saya suka crochet.is.fun kerana mempunyai banyak pattern yang menarik dan juga tutorial supaya senang bagi crocheter baru seperti saya menimba ilmu..

Anonymous said...

Nama:Fathiyah Hj Hamdan
email:tiahamdan@yahoo.com

I love Crochet.is.Fun as the contents of the blog is amazingly informative, precise, coupled with clear instructions and pictures thus making the tutorials easily comprehensible. Amani, you're full of talents and also very kind enough to share patterns with us who are new to the world of crocheting. A lot of knowledge can gained through Crochet.is.Fun. Keep up the good work and thanks for sharing your awesomeness.

Kuazue Mohd said...

nama:kuazue mohd
email:kuazue@gmail.com

saya suka blog crochet is fun sbb crochet itu memang fun...kikiki..betui kan..crochet itu sangat seronok kan...dah siap...lagi srrooonookkk...!!!
saya juga ingin cadangkan amani supaya buat lebih byk tutorial guna benang2 yg senang nak dptkan dari local store...kikiki...sbb saya budak baru blajar...klu salah..tak ler rasa rugi sangat buang benang2 yg mahal2 itu...

Nurzila Abd Ghani said...

nama: nurzila abd ghani
email:' akiela06@yahoo.com.my

saya suka crohet.is.fun sebab dia membuat saya sangat teruja dan minat yg mendlm dgn creativity yg dihasilkan saya rasa nak buat tuisyen dgn dia....hehehehe

Nurzila Abd Ghani said...

nama: nurzila abd ghani
email:' akiela06@yahoo.com.my

saya suka crohet.is.fun sebab dia membuat saya sangat teruja dan minat yg mendlm dgn creativity yg dihasilkan saya rasa nak buat tuisyen dgn dia....hehehehe

Nurzila Abd Ghani said...

nama: nurzila abd ghani
email:' akiela06@yahoo.com.my

saya suka crohet.is.fun sebab dia membuat saya sangat teruja dan minat yg mendlm dgn creativity yg dihasilkan saya rasa nak buat tuisyen dgn dia....hehehehe

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...