Wednesday, November 16, 2011

bamboo hooks

Set of 12 pieces bamboo hooks are now available in stock. 
Hurry and get one now while stock last:-)

(only 10 pieces in the picture)

Item description:
Material: bamboo
Length: 15 cm
Quantity: 12 sizes
Sizes: 3.0mm,3.5mm,4.0mm,4.5mm,5.0mm,5.5mm,6.0mm,6.0mm.5.0mm,7.0mm,8.0mm,9.0mm,10 mm
Price: RM 58 excluding postage

please email to amaniekd[at]yahoo[dot]com to purchase item~
thank you

14 comments:

Nurul Malyanah said...

Hye.. Ada berapa pieces ek?? 12 @ 10.. Em.. Kalau utk beginner, crochet hook yang mana paling sesuai ek??

amani said...

ada 12 pcs, cuma dlm gambar tu ada 10, sbb guna gambar stok lama yang ada 10 pcs..

untuk beginner, sesuai juga guna bamboo, sbb dia ada saiz besar:-)

Nurul Malyanah said...

Owh.. Tapi tengok yg aluminum tu ok gak.. Sebab bercolour.. Hihi.. Tak tahu nak beli mana satu.. Hehe..

amani said...

yang aluminium pun ok jugak..:-)

kalau saya dulu, mula2 mengait guna steel hook yang halus, mmg sangat susah sbb tak tahu ada hook yang besar...kalau beginner mmg sesuai guna apa2 jenis hook yang besar, sbb senang boleh ikut video tutorial kat youtube:-)

Nurul Malyanah said...

Owh.. Macam tu.. Apa beza ek antara setiap size hook tu??
Rasa nak beli yg ni sebab lebih berbaloi.. Hmmm..

amani said...

kalau guna hook besar, kaitan jadi longgar, dan kalau guna hook kecil, jadi rapat2..itu lah bezanya:-)

Nurul Malyanah said...

Hook ni tak mudah patah kan..

amani said...

insyaAllah tak, setakat saya guna ni tak patah lagi..:-)

Nurul Malyanah said...

Eh.. Silap.. Maaf2.. Sebenarnya, nak tanya hook ni mudah patah ke?? n mana lagi selesa pakai?? aluminium atau yg ni?? maaf kalau banyak tanya.. Hmm

amani said...

hmm..pada saya, hook aluminium yang biasa (tak ada handle) lebih selesa berbanding yang ada handle, sbb mungkin cara saya pegang hook..

yang bamboo pun selesa juga, cuma kalau suka kait laju2, better aluminium rasanya:-)

Nurul Malyanah said...

Owh..Berapa kena bank in ek kalau hook ni n postage ke srwk??

amani said...

hmm..yang hook ni Rm 58+ pos laju Rm 8 ke sarawak..total RM66..kalau berminat, boleh emelkan nama, alamat dan no tel ke amaniekd@yahoo.com ya...

thanks~

Nurul Malyanah said...

Dah email..
Thanks.. ^^

amani said...

received~

terima kasih ya~
(^_^)

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...