Friday, November 16, 2012

of kopiah and pencil case

These are the projects that I've done recently: a kopiah and a pencil case. 
Enjoy~

 
 apple green kopiah for baby Amsyar's aqiqah. I hope the kopiah will fit him well.
Dear Amsyar, welcome to the world my dear! 
wishing you a lifetime of happiness, laughter, and joy, InsyaAllah

Cylinder pencil case with a combination of yellow, white and lilac. 
This pencil case is requested by one of my blog reader. I hope the owner would like it!
It's simple yet pretty. Don't you think so?(^_^)

12 comments:

Kuazue Mohd said...

nice color

amani said...

tq kak zue :-)

faye said...

Hi can i know the pencil box price? Thank u

amani said...

RM 23 only :-)

Wan Maisarah said...

takde tutorial ke? nk try buat jgk.. ^_^

amani said...

ada tutorial kopiah kat tepi ni.. slamat mencuba ya

qaireen anthony said...

Amani, camne nk wat songkok...:D

amani said...

boleh tgk kat belan kanan blog, free pattern: kopiah kait :-)

WANNIE YUSOF said...

Macam mana nak buat tulisan tu tak menyenget ye? Saya buat jadi condong ke kiri.. Dah mcm italic font dah. Ehehe

WANNIE YUSOF said...

Macam mana nak buat tulisan tu tak menyenget ye? Saya buat jadi condong ke kiri.. Dah mcm italic font dah. Ehehe

WANNIE YUSOF said...

Macam mana nak buat font tu tak senget ya? Saya buat dia jadi senget ke kiri..

amani said...

tak nak senget kena control benang, slalu tarik :-)

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...