Friday, August 12, 2011

6 pieces crochet hooks


Last month, my dearest friend bought me a set of 6 pieces crochet hooks which is so cute and adorable. The aluminum crochet hooks are very light, and the hooks came with cute plastic handle that make me feel more comfortable to crochet in long hours.

 Good news, this colouful crochet hooks are available for you guys to grab~
Look at them...they are so cute, aren't they?


Item descriptions:

Made in  China
Materials: Multicolour plastic handle and aluminium hooks
Quantity: 6 pieces (different sizes)
Sizes: 2.5 mm, 3.0 mm, 3.5 mm, 4.0 mm, 4.5 mm, 5.0 mm
length: 14 cm
7 sets available All sold out

Price: RM 36.00 (excluding postage)


Anyone interested, please email me at amaniekd[at]yahoo[dot]com or simply fill in the order form here

Thank you~

p/s: these hooks are now available.hurry! grab a set now~

41 comments:

Світлана said...

cheerful hooks! =)

einz miszmessy said...

sama ke dgn yg sebelum ni kualitinye???

amani said...

@Світлана-yes they are!

@einz- aah manufacturer yg sama..hook mmg sama, cuma dia tmbh plastic handle je

Anonymous said...

berape ye harge postage?

marinahunny said...

lalink, akak dh isi order form tu nak order 6 pcs ni. dapat x? kalu x dpt akak email ..

amani said...

@anonymous- poslaju RM 6 (WM)/RM 8 (EM)~

@marinahunny- dapat2..tq akak..nanti saya bg detail yer..:-)

amani said...

@einz- yg ni lebih murah dari yag awk beli dulu sbb ada 6 pieces je..kalau ada 12 pcs, harga dia RM 68:-)

einz miszmessy said...

owh.....tp handle plastik tu nampak cm best jep...huhu.....ni amanie tempah katne???kat malaysia ada kew???

nad said...

erm.. saye beminat nak bli yang ni.. cmne nk order ye?

Germana said...

Your works are beautiful, I really like the bags!
Greetings from Italy :)
Germana

amani said...

@einz-yg ni sy order dari oversea, tak sure pulak kat mesia ade ke tak...hehe..a ah handle tu sgt cute sbb warna warni~ tp hook still sama dgn yg dulu~

amani said...

@nad- boleh email ke amaniekd@yahoo.com atau pun isi order form yang ada kat bahagian atas blog ni..thanks~

amani said...

@germana-thank you dear:-)

nad said...

bayaran pulak mcm mane? bank maybank ke?

amani said...

saya dah reply kat email. Thanks~

sehati sejiwa said...

ala cantik la plak...ada stok lagi tak? huhu..kalu ader bgtsu yep

amani said...

ada stok lagi 4 set:-)
akak nak ye? saya masukkan dalam list k..thanks!

Gee said...

Assalamualaikum Amani, Kak Gee nak 1 set, dah isi form tadi hope still ada la ek.. Kak Gee tunggu reply & detail dr Amani utk transfer duit kalau masih ada. TQ

amani said...

waalaikummussalam Kak Gee, saya dah dapat order akak dan dah reply di email.. crochet hook masih ada:-)

Thanks ya. selamat berpuasa!

Sheena said...

Amani, this hook masi ada tak?harap2 sempat order..huhuhu

amani said...

Sheena, yup still available. I'll reserve a set for you:-)

sehati sejiwa said...

as"kum amani ..akak nak ..tapi akak bgtau amani nanti ya bila akak dah transfer duit ok? thanks amani..

amani said...

okay akak no problem..thanks ya!

ieda said...

Assalamualaikum empunye blog...salam perkenalan :-)
crochet hooks yg 6pieces / 12pieces ada lg x?

amani said...

waalaikummussalam:-) salam perkenalan juga~

crochet hook yg 6 pieces dah tak ada, yang 12 pieces ada lagi 1 set..kalau nak yang 6 pieces, insyaAllah bulan depan ada:-)

kalau nak yg 12 pieces ni boleh lah emel saya ye:-) thanks!

amani said...

owh ni kawan pada kak sue(comel crochet)eh? ada kak sue bg tau..saya mmg dah reserve kan crochet hook tu satu set awal2:-)

Anonymous said...

tkde lg ke hook y plastik nie?

Yaati Nor said...

salam amani, ada tak jual hook dengan plastik handle ni satu-satu.. akak nak cuba dulu la..hook tulip akak, akak ikat dengan getah je..

amani said...

w'salam akak..maaf ya, tak jual satu2..semua dalam set...

aah saya pun ikat guna getah kalau hook tulip..untuk hilang sakit ...

Anonymous said...

Sekali postage g bintulu brp ek?

amani said...

postage ke bintulu RM 8, jadi semua sekali RM 36+ RM 8= RM RM 44

thanks

Anonymous said...

Belum ada stok lg ek?

Anonymous said...

blum ada stok lg ke?

amani said...

dah ada stok..boleh emel ke amaniekd[at]yahoo[dot]com

terima kasih

e'zyaN junayD said...

err.. ada lagi x crotchet hook ni? huhu..

e'zyaN junayD said...

err ada lg x crotchet hook ni?

amani said...

ada lagi, boleh emel nama, alamat dan no tel ke amaniekd[at]yahoo[dot]com ya :-)

Anonymous said...

saya dah emel details..dah bole buat bayaran ke?

amani said...

tunggu saya reply ya dear

Anonymous said...

Hello, Is this crochet hooks still available?

amani said...

Hi,
yes they are available, please email to amaniekd@yahoo.com to purchase. tq

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...