Tuesday, August 9, 2011

little bears!!


Masa: 6.20 petang
Assalamualaikum semua!

little bears nak ucapkan..'selamat berbuka puasa kepada semua umat Islam yang berada di Malaysia dan di kawasan yang sewaktu berbuka dengannya~(^_^)

11 comments:

Світлана said...

cute!

Sandra's Handmade said...

what a lot of lovely little bears. nice

amani said...

thank you to both of you:-)

einz miszmessy said...

tq amanie the crochet set already arrive....my mum luv it very much....tp sygnye....mak sy upe2nye da tak bape mahir la pulak mengait...bawu nak minta dye kait kan sy dolly cm awk buat...kempunan la gamaknye..hahaha....

amani said...

hehe..alhamdulillah..glad that your mum likes the set:-)

owh ye ke..takpe2, kena mintak mak praktis bagi skill mengait datang balik..

ataupun..awk mintak mak ajarkan awk teknik asas mengait, then awak try buat dolly sendiri..tak susah tau, ada video kat youtube yang ajar step by step..ni link dia

http://www.youtube.com/watch?v=Z8pphemYMJk

good luck! dan selamat berpuasa`

einz miszmessy said...

maybe mmg set mengait tu sgt la mengancam wanenye....

jd owg nak kait pun epy sama ^_^


insyallah sy cuba dulu....lau takleh nak tanye bear tuh comel tu amanie jual tak???lau sy tak dpt buat alamat mmg ne beli....

tp thanx sgt ea...coz amanie tak lokek nak share ilmu kat einz....hehehe.....

amani said...

hehe..einza cuba tau..kalau nak belajar teknik asas crochet pun ada kat youtube. saya pun belajar dgn youtube dulu...hehe..

a ah bear ni memang orang tempah..kalau einz nak, boleh je tempah dgn saya, tapi before bulan 9, sbb lepas tu saya nak sambung blajar dah, nak rehat mengait kejap..:-)

good luck einz! cayok2!!

einz miszmessy said...

alamak...einz dak diploma la syg....raya t bawu balik...nak blajo pun tak kompem sempat....hehehe....

t amanie rht mengait lama ke???

thnx bg semangat ^_^

amani said...

hmm..nak rehat sampai bulan 5 next year rasanya. tapi apa pun sy tgk keadaan dlu mcm mana:-)

selamat pose~

MamaDaniel said...

banyaknyer ah bear!! semua tomey tomey... :)

Selamat berpuasa juga.. :)

amani said...

malu little bears akak puji diorang comey...hihi

slamat berhujung minggu ya~

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...